Vad roligt att du är nyfiken på mina bilder! Bakom kameran finns en pratig, entusiastisk, glad och lättsam tjej som älskar att fotografera i naturligt ljus.

En fotografering hos mig ska vara en minnesvärd upplevelse och en investering. Jag hjälper er hur ni ska stå och göra, säger jag inget så kan ni bara fortsätta med vad ni gör. Har ni frågor innan, under eller efter fotograferingen så är det bara att fråga mig. Ingen fråga är för knasig eller pinsam så fråga gärna en gång för mycket än för lite!

Mitt bästa tips inför är att försöka slappna av och njuta av stunden ♡
 
Så kul att du verkligen tar dig tid och är så lugn, ger bra tips på hur man ska hålla händer och hår osv. Du är super. :)
Hur går det till?
Vi har digital kontakt (via mail, facebook eller instadirekt) där vi går igenom vilka ni är, vad ni vill ha fotat samt bestämmer tid och plats. Jag anpassar tips inför fotograferingen till just er som kommer underlätta både för er och mig.

Vad gör vi om det blir dåligt väder?
Väntar så länge vi tycker vi kan och ser, annars byter vi dag

Mina barn har svårt att vara still
Jag har träffat MÅNGA barn med spring i benen. Vill de inte sitta still, fotar vi dem när de utforskar omgivningen i kring och får på så sätt jättefina bilder in action.
 
Bröllop
Djur
Barn, familj osv
Natur
Livsspår
Evenemang & tillställningar
Företag
Lifestyle
Vårdens änglar 2020
TV och musik
Emilia, 3:a Sveriges Mästerkock 2019
Alltså wow!!!!
Du är fantastisk på att fånga underbara ögonblick <3
Boka mig! Maila via kontaktinfo@babbi.se eller facebook.
Naturbilderna & djurbilderna går att köpa