Hej!

Va kul att du hittade hit!
Här har du en norrländsk förlovad serienörd med fabulösa klor som dricker mjölk med kaffe. Ja du läste rätt! Folk brukar fråga om jag inte ska ha lite kaffe i mjölken (!). Jag samlar på grantoppar också, du vet sådana i plast som sitter i kruka och ibland har kottar på sig. Vet inte vart jag ska ha alla längre.

En stor passion jag har är skapa! Jag har varit kreativ och intresserad av fotografering & design så länge jag kan minnas. Spenderade enormt mycket tid på att designa lunarstorm krypin och sedan bloggdesigner när det begav sig. Jag va också en av dem som jämt va inloggad på ICQ, MSN och mIRC (olika coola namn genom åren!). Ni som minns, ni minns.

Min första systemkamera köptes sommaren 2008 med hjälp av Skåne Peter (PH Foto). När jag fick hem den förstod jag inte att man måste ha ett minneskort i. Hrm. Nu många år senare är jag självlärd. Jag anser inte att man måste gå utbildningar för att bli bra på att vara kreativ.

Jag fotograferar helst och oftast i naturligt ljus utomhus, året om och mestadels människor. Förutom det gillar jag mest att fota lastbilar, konserter och motorsport. Och kändisar. Och mat! Har svårt att välja. När jag tänker efter gillar jag att fota nästan allting, utom körkortsbilder, som jag inte heller gör.

Texttavlor började jag spåna på 2011 ish när jag ville ha något med humor hemma på väggen men hittade inget som passade. Då va det bara till att försöka göra det själv. Familj och vänner fick även gåvor till höger och vänster till följd. Från texttavlorna eskalerade det till muggar, brickor, tygkassar, mössor och mer.

Att jag är hängiven, inkännande, har drag av empat, är introvert & ambivert tar stort uttryck i hur jag är och vad jag skapar vilket gör att min hjärna mestadels går på högvarv. Kan anpassa mig och vara social i situationer som kräver det, samtidigt som jag blir helt slut och överväldigad av det och vill helst vara hemma. En balans jag lärt mig leva med och att återhämtning & powernaps är viktigt. Har somnat sittandes ett antal gånger!

Förut såg jag min personlighet som en svaghet men har genom åren lärt mig att acceptera hur jag är och använder mig nu istället det som en tillgång den är i mitt yrke som fotograf och designer ♡
Du är kunnig, noggrann och ser saker som andras ögon inte ser. Du får den fotograferade att känna sig vacker, att se skönhet i sig själv. Du hittar personligheterna i dina motiv. Du är lättsam att vara med, du får en att längta efter att träffa dig igen. Du är vänlig, varmhjärtad och speciell, både utseendemässigt och i personlighet. Man kommer ihåg dig, man ser dig. Du ska bara fortsätta vara du, du är ditt varumärke.
I’ve said it before but I truly mean it; I really, really want you to photograph me and my boys next time I’m home. I do not care what it will cost me! ❤️ /Anna
Sjukt lättsam att ha å göra med. Skrattar mycket och otroligt snäll, men framförallt - en vansinnig talang :)
Lättsam, glad, positiv, vet hur du ger bra direktiv, lätt till skratt, pratsam, välkomnande <3
 Superfina bilder så nöjd ! Du är verkligen bäst !