Hej!

Jag har varit kreativ och intresserad av foto & design så länge jag kan minnas. Spenderade enormt mycket tid på att designa lunarstorm krypin och sedan bloggdesigner när det begav sig.

Min första systemkamera köptes sommaren 2008. Jag fick till en början god hjälp av en man som lärde mig grunderna, vilket jag alltid kommer att vara tacksam för! Nu mer än tio år senare är jag självlärd.

Jag fotograferar helst och nästan alltid i naturligt ljus utomhus, året om och mestadels människor. Förutom det gillar jag att fota lastbilar, vilda djur (ugglor helst!)  och konserter när tillfälle ges. Även att ligga i gräset på ett liggunderlag och fota blommor med makroobjektiv är något jag tycker är roligt.

Texttavlor började jag spåna på 2011 ish där familj och vänner fick gåvor till höger och vänster.

Att jag är hängiven, inkännande, har drag av empat och är introvert tar stort uttryck i vad jag skapar och gör mig till en kreativ entrepenör. Jag sitter som oftast länge och spånar på en texttavla eller redigerar en bild. Alla diagnos texttavlor till exempel, är noga genomtänkta och skapade med väldigt mycket känslor.

Förut såg jag min personlighet som en svaghet, jag har lärt mig genom åren att ändra mitt tänk och använder mig nu istället av detta som den styrka den är i mitt yrke.  
Mitt mål är att du ska bli berörd av vad du ser ♡
 


Lite mer om mig

Intressen: Min sambo, serier, skapa, kläder, kaffa, fota
Jobb: Egen företagare som fotograf & designer
Stil: Buffalos, klänning, benvärmare, svarta kläder
Bästa serie: Game of Thrones
Dricker: Kaffe med smak  - lr egentligen mjölk med kaffe
Är: Hängiven, åkrädd, snäll, envis, omtänksam, generös
Bästa: Förlovad med min kärlek ♥
Gillar inte: Djurhår, stark mat, flyga, svek, strul & mög
Bodymods: 7 piercing, 1 dermal achor, 6.8 dm tatuering + 3 till
Vill fota: Alla i
Game of Thrones + Kantorn uppfyllt! (här)


 
Du är kunnig, noggrann och ser saker som andras ögon inte ser. Du får den fotograferade att känna sig vacker, att se skönhet i sig själv. Du hittar personligheterna i dina motiv. Du är lättsam att vara med, du får en att längta efter att träffa dig igen. Du är vänlig, varmhjärtad och speciell, både utseendemässigt och i personlighet. Man kommer ihåg dig, man ser dig. Du ska bara fortsätta vara du, du är ditt varumärke.
I’ve said it before but I truly mean it; I really, really want you to photograph me and my boys next time I’m home. I do not care what it will cost me! ❤️ /Anna
Sjukt lättsam att ha å göra med. Skrattar mycket och otroligt snäll, men framförallt - en vansinnig talang :)
Lättsam, glad, positiv, vet hur du ger bra direktiv, lätt till skratt, pratsam, välkomnande <3
 Superfina bilder så nöjd ! Du är verkligen bäst !