Lifestylefotografering

Vad är en lifestylefotografering?
En sådan här fotografering är till för er som vill ha bilder tagna i ert hem och kanske inte är bekväm framför kameran men ändå vill ha bilder. Man behöver inte titta in i kameran om man inte vill. Det här går ut på att fånga ögonblick och dokumentera delar av er vardag. Jag kommer att guida och hjälpa till.

En lifestylefotografering är också till för dig som vill ha bilder på dig själv när du gör något, till exempel påtar i trädgården/odling, mekar med ett fordon, bygger modelljärnväg, är i stallet, lagar mat/bakar, tränar eller är på kurs, ja helt enkelt det du vill ha fotat.

Det behöver alltså inte vara på en familj, det kan endast vara på en eller två personer.

Hur går det till?
Kort och gott innebär det att jag kommer hem till er och förevigar er familj i ert hem eller det du vill ha fotat. Tanken är att fånga stunder ur vardagen där du/ni gör vanliga saker. För en familj kan det till exempel vara att ni sitter och läser, kramas, bakar, fikar, bygger pussel, spelar spel, klättrar i soffan och annat som ni brukar göra.

När är en bra årstid att göra detta?
Fotograferingen lämpar sig bra året om. Dagsljuset är viktigt så det är olika tidpunkter på dagen som är bra beroende på årstid.

Vad behöver ni ha för typ av hem?
Fotograferingen kräver inget särskilt av ert hem så länge det finns fönster och inte alltför mörka rum. Ingen speciell inredning behövs och det behöver inte vara tokstädat. Det ska spegla er och hur ni har det. Oftast sker fotograferingen i vardagsrummet, köket och sovrummet. Går också bra att vara i ett garage, växthus eller andra saker som finns i anslutning till hemmet. Har ni en trång och mörk lägenhet kanske ni har mor och farföräldrar eller någon annan ni brukar vara hos som vi kan fotografera hos.

Vad kostar det?
Se pris längst ner

Man kan också ge bort en sån här fotoupplevelse i present ❤️
 

Jag tyckte idén med ”lifestyle bilder” lät som en rolig idé
- Emma
 
Till skillnad från en ”vanlig och uppstyrd” fotografering så var denna väldigt avslappnad o lättsam, kan ju vara lite svettigt med massa barn annars och jag upplevde att det är ett väldigt bra alternativ när barn är inblandade, flöt som bara på, och dom tyckte att det var ett roligt sätt att bli fotad på när de fick hålla på med det dom gillar att göra istället för att bara sitta still!
- Emma
Jag älskar bilderna, samma med barnen! ”Dom blev ju jätte bra ju” sa Jesper tillexempel
Men wow!!! Du är bäst!! Älskar bilderna!! ❤️❤️❤️
- Emma
Absolut rekommenderar jag andra att göra det, super fina bilder på en annars ganska oglamorös vardag.
- Emma
 
Detta ingår i er upplevelse

  - Fotografering upp till 2½ timmar i ert hem/där ni vill vara
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Husdjur får vara med
  - Jag framkallar åt er om ni önskar
  - 15st omsorgsfullt redigerade bilder i personligt webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst


  ♡ Kvalitetstid! En stund för er att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag 3000:-
Lördag 5000:-
Söndag 4000:-


Tillägg

  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 4000:- (lördagar + 1000:-)
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Behöver ni mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Extra bilder (färg eller svartvitt)
 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild

Bokningsavgift

Gäller alla bokningar från och med 1/1-2024. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar (helst via Swish) från att jag bekräftat din tid. Den betalas inte tillbaka men dras av på slutsumman. Efter att du har betalat skickas personligt anpassade tips inför fotograferingen.

Övrigt

Ett paketpris kommer också att erbjudas för alla redigerade bilder i urvalet.

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, ni kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

 
Har du frågor eller vill anlita mig? Hör av dig! ♡ Mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.