Den är för dig

  - Som vill göra något alldeles extra för dig själv
  - Som vill ge din käraste en upplevelse utöver det vanliga
  - Som vill ge din käraste en vacker och sexig fotoförstoring att ha i sovrummet
  - Som går ihop och ger bort en present till bruden vid möhippa

Vilken kropp ska man ha för att fotas för boudoir?
Så enkelt – din egen! Det är en hyllning till din kropp!

Du väljer kläder, underkläder, skor, smycken och annat som du känner dig vacker och sexig i. Du väljer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha.

Varför ska man göra en boudoirfotografering?
För att det är något utöver det vanliga, både som upplevelse och för det färdiga resultatet som kommer upp på väggen. Den lyxigaste lyxgåvan till sig själv eller sin partner!

Var sker fotograferingen?
Jag kommer hem till dig (vi kan vara ute eller i annan lokal också) och vi pratar lite innan. Fotograferingen sker i dagsljus nära fönsterljus om vi är inne. Jag fotar dig på ett sensuellt sätt och guidar dig hur du ska göra. Ser jag något som behöver fixas till så säger jag det och hjälper dig.

Stressa inte över din kroppsform eller kilon! Oavsett hur du ser ut kommer vi att skapa smakfulla bilder på din kropp. Du behöver inte skämmas inför mig. Känn dig fri att vara dig själv!

Bilderna på Sara fotade vi hemma hos henne i sovrummet. Innan fotograferingen och när jag kom så pratade vi genom upplägget, klädsel, platser och hur Sara kände. Vi skrattade åt några dammråttor som kom fram när vi möblerade om och åt hennes mans kaffedrickande i sovrummet. Jag tycker det är viktigt att man har roligt och känner att man kan skoja! Man behöver inte ha ett perfekt och välstädat hem, vi löser saker eftersom.
 
Tack än en gång Babbi, kan inte med ord beskriva vad detta gjort för mitt egna självförtroende.

Sara! Hur upplevde du fototillfället?
- Spännande, pirrigt och förväntansfullt. Men sen när vi träffades du å jag, utgav du ett lugn som gjorde att pirret försvann. Du är så otroligt proffsig och jag blev lugn
 
Alltså jag är sååå nöjd med bilderna. Tänk att jag är så vacker! Nu kan jag checka av boudoirmodell från listan för jag tyckte verkligen att jag ser ut som en modell på bilderna.
 
Jag vill visa att även kvinnor med former och kurvor och kan vara sensuell och lite sexig på bild. För min erfarenhet av boudoirbilder jag sett, är de lite smalare modeller

Se inlägg på instagram här, här och här.
En artikel om mig och Sara finns att läsa i allehanda.
Jag rekommenderar verkligen fler kvinnor (ja även män) att testa på detta. Det är en sån kick för självförtroendet. Och när jag såg slutresultatet på vissa av bilderna, kunde jag inte hålla tårarna borta. Jag tänkte bara - Du är så vacker Sara låt aldrig nån annan säga motsats!
 

Detta ingår i din upplevelse

  - Fotografering upp till 2½ timmar i ditt hem eller annan plats
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Ombyte går bra
  - Jag framkallar åt dig om du önskar
  - 12st omsorgsfullt redigerade bilder i webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst

  ♡ Kvalitetstid! En stund för dig att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag 4500:-
Lördag 6500:-
Söndag 5500:-


Tillägg

  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 7000:-
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Extra bilder (färg eller svartvitt)
 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild
Väljer du alla bilder från urvalet bjuder jag på ett par bonusbilder ♡
 

Förstoringar

Jag ser dina bilder som vi skapar som ett konstverk. Det är en extremt skön känsla när man får se sina bilder hemma på väggen (vet vad jag pratar om) och påminnas om det här tillfället. Låt dina bilder bli mer än en svajp i telefonen, de är värda att ha på väggen och att påminna dig om fantastiska människa du är ♡

Priser finns här i olika storlekar.

Bokningsavgift

Gäller alla bokningar från och med 1/1-2024. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar från att jag bekräftat din tid. Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få den återbetald, därefter är bokningsavgiften bindande och inte återbetalningsbar. Bokningsavgiften dras av på slutsumman.

Vid byte av datum blir bokningsavgiften innestående till en ny fotografering och nyttjas inom 1 år från när den bokades. Du behöver alltså inte betala en ny avgift. Efter att du har betalat skickas personligt anpassade tips inför fotograferingen. Ångerrätten gäller inte om fotograferingen är genomförd inom 14 dagar.

Dyker man inte upp på avtalad tid eller meddelar att man inte kan komma faktureras hela avgiften, och nytt bokningsdatum innebär ny bokningsavgift.


Övrigt

Behöver du mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, du kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

Hör av dig! ♡ Mejla, skicka meddelande på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.

Du kan också mejla här

  • Skriv gärna ditt användarnamn så jag kan kontakta dig via instaDIREKT om mejlet inte går fram.
  • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
  • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!
OMG! Till och med jag som avskyr att visa upp min kropp blev sugen på en fotografering med dig! Wow! Och så bra skrivet! Det talade direkt till mig, som en enda stor PEPP att våga och att vara stolt över sin egen kropp! För första gången önskar jag att jag bodde nära dig! ❤ - Annelie