Begravning

Jag vill först be att få beklaga er förlust.
 
En begravning kan vara en otroligt känslosam stund.
Man kan vilja anlita en fotograf för att bevara ett fint minne av stunden. Sorgen kan vara så stor att man har svårt att memorera vad som hände där och då.

Är det inte konstigt med fotograf?

För en del kan det kännas märkligt att ha med en fotograf under en så pass känslig stund. Att ha bilder på personliga detaljer, blomsterarrangemangen och ceremonin är något som kan komma att bli väldigt uppskattat senare.

Vill man ha minnesvärda bilder från ceremonin kan det vara skönt att någon annan fotograferar så man slipper tänka på det själv. En del vill inte heller göra det själv och en del orkar helt enkelt inte. Så svaret är nej. Med foton bevaras ceremonin utan att man själv behöver tänka på det. En telefonfri stund.

Jag hjälper er

Ceremonin fotograferas med största respekt för sörjande och den som somnat.
Vi bestämmer i förväg vad ni vill att jag fotograferar.

Givetvis pratar jag med prästen/ceremonivärden på plats, presenterar mig och förklarar varför jag är där. Det är också bra att ni själva meddelar denne samt de närmast sörjande.

Jag kommer innan gästerna anländer för att fota blommor & dekorationer. Sedan rör jag mig så försiktigt jag kan bakom er, i mittgången och på sidorna, helt enkelt där det är möjligt och där vi pratat i förväg om att jag kan vara.

Jag stannar också kvar efter ceremonin och fotar om det t.ex. tillkommit blommor eller minnessaker.

Om ni vill att jag framkallar bilderna åt er så ordnar jag naturligtvis det.

Med deltagande i er sorg.
 

Detta ingår

20-40 st omsorgsfullt redigerade bilder i webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst & högupplöst

Alla dagar 3500:-

Tillägg

  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Bokningsavgift

Gäller alla bokningar från och med 1/1-2024. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar från att jag bekräftat din tid. Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningsavgiften bindande och inte återbetalningsbar. Bokningsavgiften dras av på slutsumman. Ångerrätten gäller inte om fotograferingen är genomförd inom 14 dagar.

Övrigt

Ett avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid.
Bilderna nedan är publicerade med tillstånd (som alla andra bilder som finns på min hemsida) och från två olika tillfällen.

Hör av dig! ♡ Mejla, skriv på facebook eller instagram och förklara vad du vill jag hjälper dig med. All kontakt sköts digitalt.

Du kan också mejla här

  • Skriv gärna ditt användarnamn så jag kan kontakta dig via instaDIREKT om mejlet inte går fram.
  • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
  • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!