Visst har vi alla någon i vår närhet som det är svårt att köpa present till? Mamma fyller snart 70, vad köper man till henne? Och tala inte om mormor och morfar... Dom har ju allt och önskar sig oftast inget särskilt men man vill ändå ge något för att visa uppskattning för att de alltid finns där.
Och sen jag själv, vill ha bilder där jag själv är med men har svårt att vara framför kameran. Hur gör man?
 

Känner du igen dig?

Du är inte ensam om de här tankarna. Jag får ofta höra detta och känner själv igen mig. Låt mig hjälpa dig!
En present som alltid är uppskattad är en tavla på barn och barnbarn.

Människor (och jag själv ibland) väljer ofta att investera i dyra teknikprylar, skönhetsbehandlingar och liknande, jag anser att man även ska investera i minnen. En del saker går ledsamt nog inte att ångra.

Tiden rullar på och där står man utan fina bilder från de senaste åren på sig själv, sina nära och kära. Stressen uppstår och det dåliga samvetet kommer. "Varför tog jag inte tag i det?" Been there.

En tanke som slagit mig många gånger och som uppriktigt sagt gör mig ledsen är när en i familjen eller en av vännerna inte är med på bilden för denne håller i mobilen. Tänk om det är den sista bilden som kommer att finnas där de är samlade? "Syrran är inte med för att hon tog bilden" Så är det tyvärr ofta hos oss.

Jag vill hjälpa er att ta just den bilden ni kommer att uppskatta att ni alla är med på!

Är det här året du tar tag i det?

Vi är så otroligt nöjda med vårat val av fotograf. Babbi kan verkligen vara proffsig & personlig på samma gång. Hon tillsätter det där lilla extra i sin fotosession, för att alla ska vara så bekväma som möjligt Och resultatet, wow! Vi är såå nöjda med våra bilder, dom kommer definitivt få en hedersplats i hemmet.
En fotografering hos mig ska vara en minnesvärd upplevelse och en investering som du aldrig kommer att ångra. Den görs för dig själv, dina barn, familj och för framtiden. Jag vill hjälpa dig att skapa bilder som du alltid kommer att älska. Mitt mål är att du ska känna glädje när du ser dina bilder och att du gjort ett "nå jävulskt" bra val som vi säg i Norrland.
 
Man kan känna sig obekväm att skratta och titta in i kameran, och vet du, du är inte ensam om det heller. Du är helt normal! Man måste inte det. Man gör det som känns bäst för en själv.

En fotografering hos mig handlar om att vara sig själv

Jag hjälper dig med hur du kan göra, säger jag inget så kan du bara fortsätta med det du gör. Jag har ofta fått höra i efterhand att det inte "alls va så farligt" som de trott innan. Funderar du över något, fråga under tiden! Är det något som inte känns bra, säg till. Jag blir glad om du känner det förtroendet för mig.

Mitt bästa tips inför är att försöka slappna av och njuta av stunden.
Vi är väldigt nöjd ❤ (som vanligt! )
// Jenny, Hilmas mamma
Vi blev rörd när vi såg bilderna för första gången. Vilken enastående förmåga att fånga vår sons personlighet på bild! Du har varit personlig, proffsig och smidig under hela processen. Tack för att du skapat bilder som för alltid kommer ha en särskild plats i våra hjärtan.
// Amanda & Krille, Noels föräldrar
Alla tyckte dem var så fina!
// Mollys mamma Therese
De blev så bra, vi är alla så nöjda. Du har fått till ett fantastiskt ljus i bilderna. Blir inte lätt att bestämma vilket/vilka kort vi vill framkalla.
//Kenth & Britt-Marie

Kära mamma!

Är du...
den som oftas tar alla bilder?
den som tänker på andra före dig själv?
spindeln i nätet?


Svarar du ja på någon av ovanstående är en Mommy and me fotografering något för dig, för att just DU också förtjänar att synas och att skapa minnen på bild tillsammans med ditt eller dina barn.

I mina bilder vill jag fånga känslan. Känslan av er. Det är inte alltid lätt att vara mamma sägs det, man ska räcka till åt så många och samtidigt vara pigg, glad, jobba, sköta vardagssysslor och skapa minnen tillsammans med sina barn. Jag vill hjälpa dig med bilderna du själv inte tar. .. och du mamma! oroa dig inte, jag hjälper dig med tips om vad ni kan göra när vi fotar. Meningen är att vi ska fånga stunden av er tillsammans - något som är svårt att göra själv.

Det spelar ingen roll om du nyss blivit mamma eller varit det i många år, du förtjänar alltid att finnas med på bild som den förebild du är, (hallå du är ju mamma!) tillsammans med ditt/dina barn, oavsett ålder.
Jag är så glad för att vi fick till en härlig dag med fotografering. Babbi gjorde oss så bekväma, det var jättekul! Bilderna talar ju sitt tydliga språk; SÅ fina! Helnöjd! Vilket minne att ta med ❤️ - Hedwigs mamma Jennifer

Varför ska du välja mig som fotograf?

När jag växte upp va det inte lika vanligt att man gick till en fotograf som det är nu. Det va heller inte vanligt att det fanns "fina" bilder, det va mer för dokumentation och semesterbilder som man framkallade och hoppades att det skulle bli nått bra.

Idag önskar jag att det fanns fler sådana bilder på mig och min familj under vår uppväxt och därför vill jag hjälpa dagens familjer att skapa såda minnen som jag själv kan sakna.

Jag fotar i naturligt ljus året om. För mig blir bilderna mer levande på det sättet med en blandad bakgrund än en enfärgad inomhus med blixt. Eftersom jag har många års erfarenhet av att fotografera, framför allt människor, har jag lärt mig att vara lyhörd och uppmärksam, jag säger till om jag ser något ligger fel (tröja till exempel) samt min största styrka som är hur jag kan hjälpa dig med det jag upplevera de allra flesta tycker är jobbigt - förslag på hur du kan stå och vad du kan göra.
 

Kort om mig

Intressen är min sambo ♥, kläder, serier, kaffa, roadtrips
Jobbar som egen företagare, fotograf & designer + på café
Stilen är buffalos, (lämnade aldrig 90talet) klänning & kjol, benvärmare
Bästa serien all times är Game of Thrones
Dricker kaffe med smak - mjölk med kaffe, pepsi max
Är hängiven, farträdd, snäll, envis, omtänksam
Gillar inte djurhår, stark mat, flyga, svek, strul & mög
Bodymods i form av 7 piercing, 1 dermal achor, 6.8 dm tatuering + 3 till
Vill fota dragqueens, alla i Game of Thrones + Kantorn uppfyllt! (här)
Lite udda - Åkt i samma hiss som Marcus Schenkenberg (googla han!)
Wowigt! Har fått bestämma bröllopsdatum till brudpar utefter mina lediga tider.

 
Så kul att du verkligen tar dig tid och är så lugn, ger bra tips på hur man ska hålla händer och hår osv. Du är super. :)
 
Vill du slippa vara den som fotar?
Bättre bilder än med mobilen?
Önskar du en fotograf som du känner dig trygg med?

Du vet den där familjefotograferingen som aldrig blir av.. som är svår att ta tag i.
Har du länge tänkt att du vill ha värdefulla minnen på barnen, familjen, dina föräldrar på dig själv och så vidare? Du läste rätt, även dig själv. Du "gör det sen" på grund av att det är ett jobbigt projekt just nu.

Jag och många andra tänker precis som du.
Men vet du, det går att lösa! Du kommer aldrig att ångra dig!

Varför ska du boka nu?

För att det kommer att vara en av de bästa investeringar du någonsin kommer att göra. På obegränsad tid.
 

Jag hjälper dig

1) Kolla igenom mina bilder, min förhoppning när ni kikar är att ni ska också vill ha sådana härliga, fina och fantastiska bilder hemma hos er!

2) Kontakta mig via mejl, facebook eller instagram för att boka eran fotoupplevelse. Förklara vilka du/ni är, var ni finns och vad ni vill ha fotat. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar från att jag bekräftat din tid. Den betalas inte tillbaka men dras av på slutsumman. Efter att du har betalat skickas personligt anpassade tips inför fotograferingen.

3) Vi bestämmer tillsammans var vi ska ses och hörs av några dagar eller dagen innan för att kolla att allt fortfarande är okej. Jag kommer gärna till er och håller till kring där ni eller era släktningar bor. Vi fotar i upp till 1½ timme och skriver avtal/samtycke efter fotograferingen på plats efter att vi fotat. Vid sjukdom eller sämre väder bokar vi om tiden.

4) Jag börjar alltid att arbeta med era bilder samma dag som vi fotograferar. Jag vill leva kvar i känslan från vår stund och är lika nyfiken på det färdiga resultatet som ni! Jag lägger mycket kärlek i varje bild till er.

Efter att bilderna är färdiga får ni en länk med era omsorgsfullt redigerade bilder i ett urval, inom 5 dagar. Här kan ni välja de bilder som ingår, några extra eller alla bilder i urvalet.

5) När ni valt era bilder och meddelat mig vilka ni vill ha (inom 7 dagar) så skickar jag mina betalningsuppgifter. När ni har betalat (också inom 7 dagar från att urvalet levererats) får ni en nedladdningslänk med era bilder. Enkelt och smidigt ♡

.. och du, nästan alla vill göra något med sina bilder, men oftast blir de kvar i telefonen för man inte orkat tagit tag i att framkalla. Det är såklart kul att ha en en fin bakgrundsbild i telefonen, men jag lovar dig, det är MYCKET finare att ha bilderna på en vägg! Jag framkallar åt dig om du önskar. Meddela mig vad du vill ha direkt eller fundera och återkom. I fix!


Skicka iväg ett meddelande direkt så vi får upp en kontakt!
Mejla,
skicka meddelande på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.

Er tid är nu!

 • Skriv gärna ditt användarnamn så jag kan kontakta dig via instaDIREKT om du mejlet inte går fram.
 • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
 • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!

Människor, bilar o djur

Upp till 5 personer

Detta ingår i din upplevelse

  - Fotografering upp till 1½ timme
  - Vi går runt på plats för variation
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Jag framkallar åt dig om du önskar
  - Ombyte går bra att ha med
  - 6st omsorgsfullt redigerade bilder i personligt webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst
  - Vädret spelar roll när vi fotograferar. Vid kraftig blåst, regn & snö erbjuder jag alltid ombokning

♡ Kvalitetstid! - en stund för dig/er att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag  2500:-
Lördag 4000:-
Söndag 3500:-

Tillägg

  - 6-10 personer +1000:-
  - Fler än 10 personer (hör av er) från +1500:-
  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 4000:- (lördagar +1000:-)
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Extra bilder (färg eller svartvitt)

 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild
Väljer ni alla bilder från urvalet bjuder jag på ett par bonusbilder ♡

Förstoringar

Tillsammans både skapar och bevarar vi era minnen. Jag hjälper er att framkalla era bilder!
Det är en skön må-bra-känsla när man får se sina bilder hemma på väggen och påminnas om det man tycker om. Låt era bilder bli mer än en svajp i telefonen, de är värda att visas upp och att påminna er om vad ni har ♡

Priser finns här i olika storlekar.
 
Bokningsavgift

Gäller alla bokningar från och med 1/1-2024. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar från att jag bekräftat din tid. Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få den återbetald, därefter är bokningsavgiften bindande och inte återbetalningsbar. Bokningsavgiften dras av på slutsumman.

Vid byte av datum blir bokningsavgiften innestående till en ny fotografering och nyttjas inom 1 år från när den bokades. Du behöver alltså inte betala en ny avgift. Efter att du har betalat skickas personligt anpassade tips inför fotograferingen. Ångerrätten gäller inte om fotograferingen är genomförd inom 14 dagar.

Övrigt

Behöver ni mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, ni kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

Jag kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget och som ligger utanför min kontroll som till exempel väderförhållande, oförutsedda förändringar eller de som fotas humör & beteende.

Dyker man inte upp på avtalad tid eller meddelar att man inte kan komma faktureras hela avgiften, och nytt bokningsdatum innebär ny bokningsavgift.

Jag gör alltid mitt bästa för att leverera fina bilder och ge bra service till alla jag fotograferar ♡

Hör av dig till mig redan nu ♡
Mejla,
skicka meddelande på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.

Du kan också mejla här

 • Skriv gärna ditt användarnamn så jag kan kontakta dig via instaDIREKT om mejlet inte går fram.
 • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
 • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!
Tack för magiska bilder och (magiskt) tålamod med spralliga barn Vackra minnen för livet på både barn och hela familjen - Catti
Tack för en trevlig fotografering, vi är jätte nöjda med bilderna!
- Helen
Jätte fina!
- Bea
Kan inte sluta titta på bilderna, de är så fantastiskt vackra, är så himla himla nöjd, varför har jag inte bokat dig innan???
- Frank & Henry's mamma Anette

Gravid

Otymplig, stressad och svettig! Så hör jag mammor ibland beskriva hur det är att vara gravid. Det gör att många blir ledsna och tvekar om man ska boka en gravidfotografering. När man tillslut inser att det snart är för sent att bestämma sig blir man ännu mer svettig...

Varför ska du anlita mig och inte fota din graviditet i spegeln med telefon? Här är varför:

❌ Ofta smutsig spegel
❌ Skor/annat i bakgrunden
❌ Ansiktet syns inte
❌ Hemmakläder
❌ Den fina gravidmagen kommer inte fram

✅ Hela du syns om du vill
✅ Din hållning blir bättre
✅ Du får hjälp vad du kan göra
✅ Du blir Queenmama!
✅ Den fina gravidmagen kommer fram
❤️ En av de pampigaste tavlorna du kommer att ha på väggen
 
Det blev en lyckad fotografering och en mysig stund tillsammans med Jesper. Uppskattade dina personliga tips under fotograferingen, det gav det lilla extra och är super nöjd med bilderna. Tack! -Emmy v36
Tack ska du ha som tar så fina bilder och är en så härlig och professionell fotograf! Både vi och Olle känner oss trygga med att fotografera oss hos dig ❤️ och det betyder mycket för oss! - Ida & Patrik
vi är supernöjda <3
- Jenny K
Tusen tack för fotograferingen och fint redigerat! - Jill
Detta ingår i din upplevelse

Mamma och med partner

  - Fotografering upp till 1½ timme
  - Vi går runt på plats för variation
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Jag framkallar åt dig om du önskar
  - Ombyte går bra att ha med
  - 6st omsorgsfullt redigerade bilder i personligt webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst
  - Vädret spelar roll när vi fotograferar. Vid kraftig blåst och regn erbjuder jag alltid ombokning

♡ Kvalitetstid! En stund för dig/er att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag  2500:-
Lördag 4000:-
Söndag 3500:-


Tilägg

  - Vill syskon vara med, från +1000:-
  - 6-10 personer +1000:-
  - Fler än 10 personer (hör av er) från +1500:-
  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 4000:- (lördagar +1000:-)
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Extra bilder (färg eller svartvitt)
 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild
Väljer du alla bilder från urvalet bjuder jag på ett par bonusbilder ♡

Förstoringar

Tillsammans både skapar och bevarar vi dina minnen. Jag hjälper dig att framkalla dina bilder!
Det är en skön må-bra-känsla när man får se sina bilder hemma på väggen och påminnas om en speciell tid. Låt dina bilder bli mer än en svajp i telefonen, de är värda att visas upp och att påminna dig om den här tiden ♡

Priser finns här i olika storlekar.
 
Bokningsavgift

Gäller alla bokningar från och med 1/1-2024. En bokningsavgift på 500:- tas ut när du bokar och betalas inom 48 timmar från att jag bekräftat din tid. Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få den återbetald, därefter är bokningsavgiften bindande och inte återbetalningsbar. Bokningsavgiften dras av på slutsumman.

Vid byte av datum blir bokningsavgiften innestående, du behöver alltså inte betala en ny. Efter att du har betalat skickas personligt anpassade tips inför fotograferingen. Ångerrätten gäller inte om fotograferingen är genomförd inom 14 dagar.

Skulle fotograferingen inte bli av på grund av till exempel att bebisen föds för tidigt blir bokningsavgiften innestående och kan användas till familj/mommy & me fotografering inom 1 år från när fotograferingen bokades.Övrigt

Behöver ni mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, ni kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

Jag kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget och som ligger utanför min kontroll som till exempel väderförhållande, oförutsedda förändringar eller de som fotas humör & beteende.

Dyker man inte upp på avtalad tid eller meddelar att man inte kan komma faktureras hela avgiften, och nytt bokningsdatum innebär ny bokningsavgift.

Jag gör alltid mitt bästa för att leverera fina bilder och ge bra service till alla jag fotograferar ♡

Hör av dig ♡ Mejla, skicka meddelande på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.

Du kan också mejla här

 • Skriv gärna ditt användarnamn så jag kan kontakta dig via instaDIREKT om du mejlet inte går fram.
 • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
 • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!

Det här kan jag också hjälpa dig med


Bröllop
Ert bröllop kommer att vara en otrolig dag, väl värd att ha minnesvärda bilder från. Låt inte den här speciella dagen förevigas med en släktings mobiltelefon, ta hjälp av en fotograf som kan skapa de fotona ni kommer att älska och ha kvar år efter år.

Hur går det till? Läs här.
För fullständig prislista, kontakta mig för inlogg.
Se bilder & referenser här.
 

Företag
Snygga & proffsiga bilder på dig och dina kollegor? Är du egenföretagare som jag? Är du chef och har anställda? Säljer du något? Eller driver du ett projekt av något slag?

Om svaret på något ovan är JA, läs mer här.
 

PARTY & föreställning!
Jag kommer till er och fotar 50års festen, evenemang, vänner, skratt, kramar, detaljer, mingel och annat skoj ni vill ha!

Du slipp fota själv och kan ägna din tid till att vara tillsammans med dina gäster/uppträda och vet att du kommer att få härliga bilder där även du själv kommer att vara med. Yay!

Läs mer här
 

Student
Läs mer här

 

Skador & ärr
Har du skador eller ärr du behöver ha fotograferat till ett försäkringsärende? Läs mer här
 

Boudoir
En fotografering utöver det vanliga, både som upplevelse och för det färdiga resultatet som kommer upp på väggen. Den lyxigaste lyxgåvan till sig själv eller sin kärlek!

Du väljer kläder, underkläder, skor, smycken och annat som du känner dig vacker och sexig i. Du väljer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha.

Läs mer här.

 

Lifestylefotografering
En sådan här fotografering är till för er som vill ha bilder tagna i ert hem och kanske inte är bekväm framför kameran men ändå vill ha bilder.

Läs mer här.

 

Livsspår
"Livsspår", för dig som behöver känna att du är fin och bra som du är, ”även” fast du visar en historia du kan tycka är jobbig.

Det kan handla om en mammakropp, en brännskada, ärr, missbildning, synlig sjukdom, stora födelsemärken eller annat som utmärker sig.

Läs mer här
 

Nyfödd
Läs mer här

 

Begravning
En begravning kan vara en otroligt känslosam stund.
Man kan vilja anlita en fotograf för att bevara ett fint minne av stunden. Sorgen kan vara så stor att man har svårt att memorera vad som hände där och då. Läs mer här
 

Jag framkallar åt dig

Frakt tillkommer beroende på antal och storlekar, oftast blir frakten 100:-
Bilderna beställs via återförsäljare.

10 x 15 cm
Utan ram, skickas 79:-
+Frakt från 100:- 

13 x 18 cm
Utan ram, skickas 139:-
+Frakt från 100:- 

18 x 24 cm
Utan ram, skickas 199:-
+Frakt från 100:- 

A4            
Utan ram, skickas 300:-        
Inkl svart ram, hämtas 360:-    
+Frakt från 100:- 
           
A3            
Utan ram, skickas 400:-        
Inkl svart ram, hämtas 500:-  
+Frakt från 100:- 
           
40 x 50 cm            
Utan ram, skickas 550:-        
Inkl svart ram, hämtas 800:-      
+Frakt från 100:- 

50 x 70 cm            
Utan ram, skickas 650:-        
Inkl svart ram, hämtas 950:-
+Frakt från 100:- 

Ge bort en fotoupplevelse

- Välj värdet själv på presentkortet -
En uppskattad och fantastisk gåva till någon du tycker om

- Kortet är personligt

- Information om fotograferingen finns på babbi.se

- Måndag - torsdag är ordinarie arbetstid för fotografering (ej fredagar)

- Reseersättning ingår inte

- Återlöses inte och bytes inte emot cash

- Högsäsong för fotografering är normalt från slutet av maj till slutet av december

- Fotografering bokas i god tid och nyttjas inom 1 år, kan vara långa väntetider
 

Mejla, skicka meddelande på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.
Hoppas vi hörs!
 

Du kan också mejla här

 • Ser du inget svar av mig inom 24 timmar, kolla i din skräppost, mitt svar kan ha hamnat där.
 • Dubbelkolla så du skrivit rätt mejladress innan du skickar!

Varför det är så ”dyrt” att anlita en fotograf
– Det är ju bara att ta ett kort!
Läs här