GDPR

Som kund hos Memories by Babbi ska du alltid känna dig trygg gällande Dataskyddsförordningen (GDPR). Detta är EU:s nya dataskyddsförordning som gäller alla i unionens länder och från och med den 25:e Maj 2018.

Detta innebär att Babbi är ansvarig för de uppgifter som samlas, vilket  mestadels fotografier. Ett samtycke med Babbi och de personer som fotograferas skrivs där det är möjligt.  Det betyder att du godkänner att bli fotograferad och att Babbi får spara och behandla dina bilder.  

Babbi har inte tidigare och kommer inte heller i framtiden att använda någon bild som inte fått ett godkännande från kunden. Skulle det finnas bilder eller information som kunden vill ta bort i efterhand så görs det naturligtvis!

Babbi's önskan är alltid att kunden ska vara nöjd och hopp om ett trevligt samarbete
.

övrigt

Ångerrätt
Ångerrätten gäller inte för produkter som har skapats efter dina önskemål och/eller har en personlig prägel. Samma gäller för tjänster som har fullgjorts där du har samtyckt till att tjänsten.

Du står för spårbar returfrakt och leverans av produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Beloppet på produkten betalas tillbaka när produkten kommit tillbaka till mig utan skador och i gott skick som gör att den går att sälja vidare.

Företagets ansvar
Memories by Babbi har inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produktena. Företaget accepterar inget ansvar för förseningar & fel till följd av omständigheter utanför Memories by Babbi's rådande (force majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför företagets kontroll.

Produktinformation
Företaget reserverar sig för eventuella slutförsäljningar av produkter. Jag garanterar inte att bilderna återger produkternas och bildernas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Jag försöker alltid på bästa sätt att visa bilder och produkter så rättvist som möjligt.

Frakt
För att kunna leverera dina beställningar måste en specifik information delas med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för att kunna leverera. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering vid spårbar försändelse. Postnord är det fraktbolag som används. Dina uppgifter lämnas inte ut någon annanstans utan ditt samtycke.

Klagomål & Reklamation
Alla produkter granskas noga innan dessa skickas till dig. Skulle produkten bli skadad i transporten eller ändå ha produktionsfel så löser vi det. Reklamationen ska ske inom 7 dagar samt att bild ska kunna visas. Det är kundens ansvar att granska produkten så fort som möjligt efter att produkten kommit fram.

Fakturaavgift
För faktura tillkommer en avgift både via brev och digitalt.

Valuta
Alla priser som står här är angiven i SEK och alla priser är inklusive 25% moms förutom de för återförsäljare, vilket också framgår i den informationen.