GDPR

Som kund hos Memories by Babbi ska du alltid känna dig trygg gällande Dataskyddsförordningen (GDPR). Detta är EU:s nya dataskyddsförordning som gäller alla i unionens länder och från och med den 25:e Maj 2018.

Detta innebär att Babbi är ansvarig för de uppgifter som samlas, vilket  mestadels fotografier. Ett samtycke med Babbi och de personer som fotograferas skrivs där det är möjligt.  Det betyder att du godkänner att bli fotograferad och att Babbi får spara och behandla dina bilder.  

Babbi har inte tidigare och kommer inte heller i framtiden att använda någon bild som inte fått ett godkännande från kunden. Skulle det finnas bilder eller information som kunden vill ta bort i efterhand så görs det naturligtvis!

Babbi's önskan är alltid att kunden ska vara nöjd och hopp om ett trevligt samarbete
.

övrigt

Reklamation
Om produkten skadas vid transporten måste en reklamation ske inom 7 dagar samt att bild ska kunna visas. Det är kundens ansvar att granska produkten så fort som möjligt efter att produkten kommit fram.

Ångerrätt
Ångerrätten gäller inte för produkter som har skapats efter dina önskemål och/eller har en personlig prägel.

Kunden står alltid för spårbar returkostnad, beloppet på produkten betalas tillbaka när produkten kommit tillbaka till mig utan skador och i gott skick som gör att den går att sälja vidare.

Fakturaavgift
För faktura tillkommer en avgift både via brev och digitalt.