Emilias kokbok

Nu kan jag äntligen släppa hemligheten som varat sedan våren 2019!
Jag har tillsammans med goa Emilia varit med och fotat till hennes kokbok som släpps i December 2019 som finns ute nu! Vilken ära!

På omslaget ses bilden från när hon lagade tjäder, en dag jag alltid kommer att minnas. Tack Emilia för allt! ❤️

 

Emilia i Lundhags kläder

30 september 2019

En härlig eftermiddag tillsammans med Emilia och kläder från Lundhags
 

Emilia lagar tjäder

17 september 2019

I samarbete med Mästerkocken Emilia Nilsson & Bagaren och Kocken kan ni just nu ( 2019-10-01) på första sidan av deras hemsida hitta en jättefin artikel på världens härligaste norrlänning! Direktlänk: https://bagarenochkocken.se/jaktspecial-med-emilia-nilsson/

Jag fick vara med från att Emilia kom och gick med tjädern, medan hon tillagade den och alla tillbehör, plockade rotfrukter från trädgårdslandet och kokade egen fond. OCH! Sen fick jag middag. Gissa vad??!

Första gången jag åt tjäder och att få göra det tillsammans med hon som pangat han och vet hur man tillagar är ju en otrolig lyx. Jäkligt gott tillagat! Förutom grymma bilder som är tagna av mig såklart finns de fina redskapen Emilia använde (kolla in den feta kniven, Satake Kuro chopper 18 cm) och hennes recept längst ner i artikeln.

 

En dag i Silsjönäs hos Emilia

27 juni 2019
En heldag tillsammans med världens härligaste Norrlänning! Precis lika go på riktigt som på TV!
Detta galleri kommer att fyllas på senare.. men just visas endast ett fåtal bilder ifrån där Emilia jagar Björn! (galet!)