- Jag tänkte höra av mig till dig förra året för att fota men det kom annat emellan.

- Mamma fyller snart 70, vad ska vi köpa? Hon har ju allt!

- Jag vill ha bilder där jag själv är med men har svårt att vara framför kameran.


Känns det igen?
Du är inte ensam om de här tankarna.

Tiden rullar på och där står man utan fina bilder från de senaste åren på sig själv, sina nära och kära. Det går inte att ångra sig i efterhand. Den inre stressen uppstår och det dåliga samvetet tar över. "Varför tog jag inte tag i det?"

En tanke som slagit mig många gånger och som uppriktigt sagt gör mig ledsen är när en i familjen eller en av vännerna inte är med på bilden för denne håller i mobilen. Tänk om det är den sista bilden som kommer att finnas där de är samlade? "Syrran är inte med för att hon tog bilden" Så är det tyvärr ofta hos oss.

Jag vill hjälpa er att ta just den bilden ni kommer att uppskatta att ni alla är med på.
Men så otroligt fina bilder! Är så glad vi anlitade dig, värt varenda krona!
 
Vi är så otroligt nöjda med vårat val av fotograf. Babbi kan verkligen vara proffsig & personlig på samma gång. Hon tillsätter det där lilla extra i sin fotosession, för att alla ska vara så bekväma som möjligt Och resultatet, wow! Vi är såå nöjda med våra bilder, dom kommer definitivt få en hedersplats i hemmet.
En fotografering hos mig ska vara en minnesvärd upplevelse och en investering som du aldrig kommer att ångra. Du kommer snarare att ångra om den INTE blev av. Den görs för dig själv, dina barn, familj och för framtiden. Jag vill skapa bilder som ni alltid kommer att älska. Mitt mål är att ni ska känna glädje när ni ser era bilder och att ni gjort ett "nå jävulskt" bra val som vi säg i Norrland.

Man kan känna sig obekväm att skratta och titta in i kameran, och vet du, du är inte ensam om det heller och det är helt ok! Man måste inte det, man gör det som känns rätt för en själv. Jag hjälper dig hur du kan stå och göra, säger jag inget så kan du bara fortsätta med det du gör. Jag har ofta fått höra i efterhand att det inte "alls va så farligt" som de trott innan. Funderar du över något, fråga under tiden! Är det något som inte känns bra, säg till. Jag blir glad om du känner det förtroendet för mig. Mitt bästa tips inför är att försöka slappna av och njuta av stunden.
 
Vi är väldigt nöjd ❤ (som vanligt! )

// Jenny, Hilmas mamma
Vi blev rörd när vi såg bilderna för första gången. Vilken enastående förmåga att fånga vår sons personlighet på bild! Du har varit personlig, proffsig och smidig under hela processen. Tack för att du skapat bilder som för alltid kommer ha en särskild plats i våra hjärtan.

// Amanda & Krille, Noels föräldrar
Alla tyckte dem var så fina!

// Mollys mamma Therese
De blev så bra, vi är alla så nöjda. Du har fått till ett fantastiskt ljus i bilderna. Blir inte lätt att bestämma vilket/vilka kort vi vill framkalla.

//Kenth & Britt-Marie
Varför ska du välja mig som fotograf?

Jag fotar i naturligt ljus året om. För mig blir bilderna mer levande på det sättet med en blandad bakgrund än en enfärgad inomhus med blixt. Eftersom jag har många års erfarenhet av att fotografera, framför allt människor, har jag lärt mig att vara lyhörd och uppmärksam, rätta till när något ligger snett samt min största styrka som är hur jag kan hjälpa dig med det jag upplevera de allra flesta tycker är jobbigt - förslag på hur du kan stå och vad du kan göra.

 
Så kul att du verkligen tar dig tid och är så lugn, ger bra tips på hur man ska hålla händer och hår osv. Du är super. :)
 
Är du...
den som oftas tar alla bilder?
den som tänker på andra före dig själv?
spindeln i nätet?

Svarar du ja på någon av ovanstående är en Mommy and me fotografering något för dig, för att just DU också förtjänar att synas och att skapa minnen på bild tillsammans med ditt eller dina barn.

I bilderna vill jag fånga känslan. Oroa dig inte, jag hjälper dig med tips om vad ni kan göra när vi fotar. Meningen är att vi ska fånga stunden av er tillsammans.

Det spelar ingen roll om du nyss blivit mamma eller varit det i många år, du förtjänar alltid att finnas med på bild som den stjärna du är, (hallå du är ju mamma!) tillsammans med ditt/dina barn, oavsett ålder.
Jag är så glad för att vi fick till en härlig dag med fotografering. Babbi gjorde oss så bekväma, det var jättekul! Bilderna talar ju sitt tydliga språk; SÅ fina! Helnöjd! Vilket minne att ta med ❤️ - Hedwigs mamma Jennifer
Värdesätter du att ha fina bilder på familjen?
Vill du slippa vara den som fotar & med mobilen?
Gillar du att ha bilder hemma på väggen?
Önskar du en pålitligt fotograf som du känner dig trygg med?

Du vet den där familjefotograferingen som aldrig blir av.. som är svår att ta tag i. Du har tänkt länge på att du vill ha värdefulla minnen på barnen, på familjen, kanske enskilda bilder på dig själv/dina syskon att ge bort till din kärlek, dina föräldrar och så vidare som har "allt". Du läste rätt, även dig själv. Du "gör det sen" på grund av att det är ett jobbigt projekt just nu.

Jag och många andra tänker precis som du. Men vet du, du kommer aldrig att ångra den dagen du tar tag i det. Varför? För att det kommer att vara en oersättlig investering på dina föräldrar, dig som är förälder, barn, syskon och/eller hela familjen. På obegränsad tid.
1) Kolla igenom mina bilder, min förhoppning när ni kikar är att ni ska också vill ha sådana härliga, fina och fantastiska bilder hemma hos er!

2) Kontakta mig via mejl, facebook eller instagram för att boka eran fotoupplevelse. Förklara vilka du/ni är, var ni finns och vad ni vill ha fotat.

3) Vi bestämmer tillsammans var vi ska ses och hörs av några dagar eller dagen innan för att kolla att allt fortfarande är okej. Jag kommer gärna till er och håller till kring där ni eller era släktningar bor. Vi fotar i upp till 1½ timme och skriver avtal/samtycke efter fotograferingen på plats efter att vi fotat. Ni kommer också få tips inför fotograferingen anpassade för just er. Vid sjukdom eller sämre väder bokar vi om tiden.

4) Jag börjar alltid att arbeta med era bilder samma dag som vi fotograferar. Jag vill leva kvar i känslan från vår stund och är lika nyfiken på det färdiga resultatet som ni! Jag lägger mycket kärlek i varje bild till er.

Efter att bilderna är färdiga får ni en länk med era omsorgsfullt redigerade bilder i ett urval, inom 5 dagar. Här kan ni välja de bilder som ingår, några extra eller alla bilder i urvalet.

5) När ni valt era bilder och meddelat mig vilka ni vill ha (inom 7 dagar) så skickar jag mina betalningsuppgifter. När ni har betalat (också inom 7 dagar från att urvalet levererats) får ni en nedladdningslänk med era bilder. Enkelt och smidigt ♡

.. och du, nästan alla vill göra något med sina bilder, men oftast blir de kvar i telefonen för man inte orkat tagit tag i att framkalla. Det är såklart kul att ha en en fin bakgrundsbild i telefonen, men jag lovar dig, det är MYCKET finare att ha bilderna på en vägg! Jag framkallar åt dig om du önskar. Meddela mig vad du vill ha direkt eller fundera och återkom.

Skicka till mig redan nu på mejl, facebook eller instagram för att boka din tid! När du väl har en tid, är det mycket lättare att ta tag i och faktiskt genomföra. Kolla din skräppost inom 24 timmar om du mejlat mig, bland hamnar mitt svar där.


 

Människor, bilar & djur
Upp till 5 personer

Detta ingår i din upplevelse

  - Fotografering upp till 1½ timme
  - Vi går runt på plats för variation
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Jag framkallar åt dig om du önskar
  - Ombyte går bra att ha med
  - 6st omsorgsfullt redigerade bilder i personligt webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst
  - Vädret spelar roll när vi fotograferar. Vid kraftig blåst, regn & snö erbjuder jag alltid ombokning

  ♡ Kvalitetstid! - en stund för dig/er att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag  2400:-
Lördag 4000:-
Söndag 3500:-

Tillägg

  - 6-10 personer +1000:-
  - Fler än 10 personer (hör av er) från +1500:-
  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 4000:- (lördagar + 1000:-)
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Extra bilder (färg eller svartvitt)

 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild

Behöver ni mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Ett paketpris kommer också att erbjudas för alla redigerade bilder i urvalet.

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, ni kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

Jag kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget och som ligger utanför min kontroll som till exempel väderförhållande, oförutsedda förändringar eller de som fotas humör & beteende.

Hör av dig till mig redan nu ♡ Mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt. Kolla din skräppost inom 24 timmar om du mejlat mig, bland hamnar mitt svar där.
Tack för magiska bilder och (magiskt) tålamod med spralliga barn Vackra minnen för livet på både barn och hela familjen - Catti
Tack för en trevlig fotografering, vi är jätte nöjda med bilderna!
- Helen
Jätte fina!
- Bea
Kan inte sluta titta på bilderna, de är så fantastiskt vackra, är så himla himla nöjd, varför har jag inte bokat dig innan???
- Frank & Henry's mamma Anette
Gravid
Mamma och med partner

Detta ingår i din upplevelse

  - Fotografering upp till 1½ timme
  - Vi går runt på plats för variation
  - Anpassade tips inför fotograferingen
  - Min personliga kunskap med instruktioner
  - Jag framkallar åt dig om du önskar
  - Ombyte går bra att ha med
  - 6st omsorgsfullt redigerade bilder i personligt webbgalleri för nedladdning, skärmupplöst och högupplöst
  - Vädret spelar roll när vi fotograferar. Vid kraftig blåst och regn erbjuder jag alltid ombokning

  ♡ Kvalitetstid! En stund för dig/er att skapa oersättliga minnen som finns kvar år efter år

 
Måndag - torsdag  2400:-
Lördag 4000:-
Söndag 3500:-


Tilägg

  - Vill syskon vara med, från +1000:-
  - 6-10 personer +1000:-
  - Fler än 10 personer (hör av er) från +1500:-
  - Från klockan 15.00, från +1000:-
  - Alla storhelgsdagar 4000:- (lördagar + 1000:-)
  - 3 mil+, enkel resa från Långsele från +600:-
  - Rese ersättning 45:-/mil

Extra bilder (färg eller svartvitt)
 
1-10 st 350:-/bild
10-20 st 300:-/bild
20+ 270:-/bild

Behöver ni mer tid när vi ses? Det löser vi!
Vi kan förlänga upp till 2 timmar till, 300:- per påbörjad halvtimme

Ett paketpris kommer också att erbjudas för alla redigerade bilder i urvalet.

Avtal & samtycke (GDPR) skrivs alltid. Urvalet bilder görs av mig, ni kan också välja några bilder till ert urval direkt på plats. Långa väntetider kan förekomma, vänligen boka i tid. Aktuella pris står alltid här och kan komma att ändras.

Jag kan inte ställas till ansvar för händelser som påverkar uppdraget och som ligger utanför min kontroll som till exempel väderförhållande, oförutsedda förändringar eller de som fotas humör & beteende.

Hör av dig ♡ Mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt. Kolla din skräppost inom 24 timmar om du mejlat mig, bland hamnar mitt svar där.
Tack ska du ha som tar så fina bilder och är en så härlig och professionell fotograf! Både vi och Olle känner oss trygga med att fotografera oss hos dig ❤️ och det betyder mycket för oss! - Ida & Patrik
vi är supernöjda <3
- Jenny K
Tusen tack för fotograferingen och fint redigerat! - Jill

Bröllop

Ert bröllop kommer att vara en otrolig dag, väl värd att ha minnesvärda bilder från. Låt inte den här speciella dagen förevigas med en släktings mobiltelefon, ta hjälp av en fotograf som kan skapa de fotona ni kommer att älska och ha kvar år efter år.

Hur går det till? Läs här.
För fullständig prislista, kontakta mig för inlogg.
Se bilder & referenser här.
 

Företag
Snygga & proffsiga bilder på dig och dina kollegor? Är du egenföretagare som jag? Är du chef och har anställda? Säljer du något? Eller driver du ett projekt av något slag?

Om svaret på något ovan är JA, läs mer här.
 

PARTY!
Jag kommer till er och fotar släkt, 50års festen, vänner, skratt, kramar, detaljer, presenter, mingel och annat skoj ni vill ha!

Du slipp fota själv och kan ägna din tid till att vara tillsammans med dina gäster och vet att du kommer att få minnesvärda och härliga bilder där även du själv kommer att vara med. Yay!

Läs mer här

 

Student
Läs mer här

 

Skador & ärr
Har du skador eller ärr du behöver ha fotograferat till ett försäkringsärende? Läs mer här
 

Boudoir
En fotografering utöver det vanliga, både som upplevelse och för det färdiga resultatet som kommer upp på väggen. Den lyxigaste lyxgåvan till sig själv eller sin kärlek!

Du väljer kläder, underkläder, skor, smycken och annat som du känner dig vacker och sexig i. Du väljer själv hur mycket eller lite kläder du vill ha.

Läs mer här.

 

Lifestylefotografering
En sådan här fotografering är till för er som vill ha bilder tagna i ert hem och kanske inte är bekväm framför kameran men ändå vill ha bilder.

Läs mer här.

 

Livsspår
"Livsspår", för dig som behöver känna att du är fin och bra som du är, ”även” fast du visar en historia du kan tycka är jobbig.

Det kan handla om en mammakropp, en brännskada, ärr, missbildning, synlig sjukdom, stora födelsemärken eller annat som utmärker sig.

Läs mer här
 

Nyfödd
Läs mer här

 

Begravning
En begravning är en otroligt känslosam stund. Vill man ha minnesvärda bilder för till exempel ett album från cermonin kan det vara skönt att någon annan fotograferar så man slipper tänka på det själv. Läs mer här
 
Jag framkallar åt dig

Frakt tillkommer beroende på antal och storlekar.
Bilderna beställs via återförsäljare.

10 x 15 cm
Utan ram, skickas 79:-
+Frakt från 90:- 

13 x 18 cm
Utan ram, skickas 139:-
+Frakt från 90:- 

18 x 24 cm
Utan ram, skickas 199:-
+Frakt från 90:- 

A4            
Utan ram, skickas 249:-        
Inkl svart ram, hämtas 309:-    
+Frakt från 90:- 
           
A3            
Utan ram, skickas 349:-        
Inkl svart ram, hämtas 439:-  
+Frakt från 90:-   
           
40 x 50 cm            
Utan ram, skickas 499:-        
Inkl svart ram, hämtas 699:-      
+Frakt från 90:- 

50 x 70 cm            
Utan ram, skickas 649:-        
Inkl svart ram, hämtas 899:-
+Frakt från 90:- 
Ge bort en fotoupplevelse

- Välj värdet själv på presentkortet -
En uppskattad och fantastisk gåva till någon du tycker om

- Kortet är personligt

- Information om fotograferingen finns på babbi.se

- Måndag - torsdag är ordinarie arbetstid för fotografering (ej fredagar)

- Reseersättning ingår inte

- Återlöses inte och bytes inte emot cash

- Högsäsong för fotografering är normalt från slutet av maj till slutet av december

- Fotografering bokas i god tid och nyttjas inom 1 år, kan vara långa väntetider
 

Mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.
Kolla din skräppost inom 24 timmar om du mejlat mig, bland hamnar mitt svar där.

Du kan också fylla i formuläret nedan. Hoppas vi hörs!
 

Varför det är så ”dyrt” att anlita en fotograf
– Det är ju bara att ta ett kort!
Läs här