Företag

Snygga & proffsiga bilder på dig och dina kollegor?
You got it!

Är du egenföretagare som jag?
Är du chef och har anställda? Eller driver du ett projekt av något slag? Säljer du något?
Hur som helst är det viktigt att hålla sig uppdaterad med fräscha bilder för att visa vem man är och vad man har för verksamhet.

Nu för tiden behöver man inte stå framför en enfärgad bakgrund för att ha snygga personal och produktbilder. För mig blir bilderna mer naturliga och levande i naturligt dagsljus än när man ställer upp blixt framför en enfärgad bakgrund.

Be inte en kollega "ta en bild lite snabbt med mobilen" och ta inte en selfie! Låt fina bearbetade bilder visa upp dig/er personal, produkter och verksamhet på bästa sätt oavsett vilken verksamhet du har. Det kan vara uppställda bilder eller när ni arbetar. Ta hjälp av någon som kan fotografera och som hjälper er att göra ordentliga bilder som ni kan använda till tryck, på väggen, sociala medier, LinkedIn, hemsidor & tidningar.

Vill du ha en hängiven fotograf som är lättsam, levererar snabbt och där kvalitet går före kvantitet så är jag rätt för dig. Jag kommer gärna till er.

Kontakta mig och förklara vad ni vill ha fotat. Mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.

Här nedan är ett blandat urval av företagsbilder. Jag har också gjort jobb åt bland annat Centerpartiet i Stockholm & Emilias jakt på smaker i Jämtland, Lina Melander, Sollefteå kommun, Linda Tjällberg top 10 Sveriges Mästerkock 2011 (säsong 1), matäffärer, café, tillställningar, festivaler, Sollefteå kalaset & en rockabilly kalender.
 
Bästa babbi <3 Du lyckades verkligen fånga oss på absolut bästa sätt. Så proffsig, lugn och förtroendeingivande. TACK än en gång!!
Men du är ju bara bäst Babbi! man blir ju tårögd
Wist Last & Buss AB Sollefteå
Old Oak Sollefteå