Save the date!

Här är 6 stycken tips på vad man kan ge ett brudpar i present.

Bröllopspresenten ses som en symbol av tacksamhet för att man får komma & behöver inte kosta så mycket. Man kan också gå ihop för att  dela på kostnaden.

ett

En flaska som ska lagras och öppnas på den 10:e (valfritt år) bröllopsdagen. En fin sak till det är att köpa dagens tidning på bröllopsdagen för att slå in flaskan i.
 

två

Upplevelse! Förslag:
Provning av mat eller dryck, båttur, festivalbiljetter, resmål, egenihopsatt dagstur i Höga Kusten, helikoptertur eller en dag tillsammans med brudparet.
 

tre

En gammal klocka (fickur) som stoppas på ett klockslag som är speciellt för brudparet. Till exempel när de gifter sig eller kysser varandra som gifta för första gången. Jag kan ordna en passande text åt dig att använda i anslutning till klockan.

fyra

En bröllopstavla av babbi.se. Jag har färdiga designer som anpassas efter brudparet. Jag gör också andra texter efter önskemål. Något de antagligen inte köper själva.

fem

En kokbok tillsammans med något man använder från boken. Till exempel en elvisp, skärbräda av trä, gryta eller (lokalproducerade) råvaror.
 

sex

En gåva till en förening, fond eller hjälporganisation som ligger brudparet varmt om hjärtat.
 

Gåvan du ger, stor som liten, kommer att bli en minnesvärd del av brudparets bröllopsdag.