Hur går en bröllopsfotografering till?
 

Första kontakten
Kontakta mig i formulär här nedan, via mail info@babbi.se eller  facebook.com/Babbi.se.
Beskriv vilka ni är, vart och när ni tänkt gifta er och vad ni är intresserad av att få fotograferat från er stora dag.
Jag återkommer med vad jag har att erbjuda.

Swedish fika
Gillar ni min bildstil och om ni bestämmer er för att anlita mig så bokar vi ett möte för att träffas och tar en kaffe för att lära känna varandra lite bättre. Det kommer att underlätta för oss alla när det sedan är dags.
Vi skriver ett bröllopskontrakt som är anpassat efter er. Kontraktet är en trygghet för båda parter, att ni valt mig och att datumet är ert.

Har ni inte möjlighet att ses har vi fortsatt kontakt där ni skrivit till mig (ej telefon eller videosamtal).

Ni får samtidigt titta på mitt avtal & samtycke (GDPR) vad som gäller för mina bilder.
Samtycket skriver ni på efter fotograferingen.
Bokningsavgift 1500:- betalas inom 7 dagar från avtalet är underskrivet och dras sedan av på slutsumman.

Fråga mig
Från den här tiden och fram till er dag är ni välkomna att kontakta mig kostnadsfritt via mail, facebook eller instagram (där vi tidigare haft kontakt) för frågor. Har ni anlitat någon som filmar vill jag veta det så jag kan kontakta hen innan för planering.

Äntligen bröllop!
Den stora dagen kommer och det är dags! Jag försöker alltid att känna av hur ni är som personer och anpassar mig efter det. Jag kommer att guida er och ni får gärna komma med egna förslag på hur ni vill stå. Rekvisita går utmärkt att ta med, tex en bänk, ballonger, rök, något drickbart, glas att skåla i osv.

Oftast är min sambo med som assisterar mig.

Vigsel
Prata med er vigselförrättare om att ni ska ha en bröllopsfotograf.
Berätta gärna att jag fotat flera bröllop och att jag försöker vara så diskret som möjligt  och inte fotar med blixt. Jag tar också kontakt med vigselförättaren när jag kommer.

Efter fotograferingen
Efter fotograferingen kommer ni få fyra redigerade digitala bilder inom de närmaste 48 timmarna. Med hänsyn till fotograferingens omfattning uppskattas leveranstiden för resterande bilder bli upp till 10 dagar och efter att slutbetalningen är gjord (inom 20 dagar från när bröllopet ägde rum).

Leverans
De färdiga bilderna levereras högupplöst och är omsorgsfullt redigerade så ni själva kan framkalla och är ett urval som görs av mig av alla bilder som tas under fotograferingen. Ni får även bilderna i skärmupplöst format märkta med mitt namn anpassad för instagram. Vill man köpa till extra bilder går det bra och ni kommer också att bli erbjuden ett paketpris för alla bilder i urvalet.
Vill ni att jag framkallar bilderna åt er fixar jag det.

Hoppas vi hörs!

Läs recensioner här

 
Kan varmt rekommendera denna fantastiska kvinna, vi kunde inte ha blivit mer nöjda. Alla bilder blev helt magiska !

läs mer recensioner här