Hur går en bröllopsfotografering till?


Grattis till att ni har hittat den som ni vill leva resten av era liv med!
Jag vet känslan, för det har jag också gjort ♡

Ert bröllop kommer att vara en otrolig dag, väl värd att ha minnesvärda bilder från. Låt inte den här speciella dagen förevigas med en släktings mobiltelefon, ta hjälp av en fotograf som kan skapa de fotona ni kommer att älska och ha kvar år efter år.

Mitt mål är att ni ska känna er trygga med mig - från den första kontakten och till slutleveransen av era bilder. Jag vill att ni ska känna att ni kan vara er själva med mig i skratt som gråt. Tillsammans kommer vi att skapa bilder från en av era mest värdefulla dagar. Era bilder kommer att bli er historia.

Berätta er story
Kontakta mig i formuläret här nedan, via mejl, facebook eller instagram.
Beskriv lite om er, vart & när ni planerar att gifta er samt vad ni är intresserade av att få fotograferat från er stora dag. Jag återkommer med vad jag kan hjälpa er med.

Swedish fika
Om ni gillar min bildstil och vill att jag fotograferar ert bröllop så bokar vi ett möte för att träffas, tar en kaffe och lär känna varandra lite bättre. Ta med era frågor och fundering så pratar vi om det! Det kommer att kännas mer som att vi är vänner när den stora dagen kommer än att jag endast är där för att fotografera.

Under fikat skriver vi bröllopsavtal som är anpassat för er. Kontraktet är en trygghet för både er och mig. Har ni inte möjlighet att ses så har vi fortsatt kontakt där ni skrivit till mig (ej telefon eller videosamtal) och jag skickar avtalet i stället. Ni får också läsa igenom ett samtycke (GDPR). När ni bokar en fotografering hos mig så godkänner ni att era personuppgifter lagras hos mig i minst 7 år.

Samtycket skriver ni på efter fotograferingen och innan vi skiljs åt på bröllopsdagen. Det går också bra att skriva på det under fikat om ni hellre vill det. Bokningsavgift 1500kr betalas inom 7 dagar från det att avtalet är underskrivet och dras sedan av på slutsumman.

Fråga mig
Från den här tiden och fram till er dag så är ni välkomna att kontakta mig när som helst med funderingar som kan dyka upp. Om ni planerar att anlita någon som filmar under er dag så vill jag veta det så att jag kan kontakta hen innan så att vi kan prata ihop oss.

Äntligen bröllop, som vi längtat (ja jag också!)
Den stora dagen är här, yey! Eftersom jag är väldigt inkännande så känner jag alltid av hur ni är som personer och anpassar mig efter det. Jag kommer att guida och hjälpa er hur ni kan stå och göra. Ni får gärna komma med egna förslag också. Min sambo brukar vara med och assistera mig. Rekvisita går bra att ta med, till exempel ballonger, rökbomber, osv. Om ni blir känslosamma när vi fotar, så kommer jag med största sannolikhet också att bli det! Att se ett brudpar på sin bröllopsdag är känslosamt, även för den som står bredvid.

Om jag är med under vigseln
Prata med er vigselförrättare om att ni kommer ha en fotograf med under ceremonin. Ni kan säga att jag har fotat flera bröllop tidigare och att jag alltid försöker vara så diskret som möjligt. Jag fotar inte med blixt. Är det under någon särskild stund ni inte vill att jag fotar, säg till innan. Jag tar också kontakt med vigselförrättaren när jag kommer dit.

Efter fotograferingen
Efter fotograferingen kommer ni få två redigerade digitala bilder inom 24 timmar. Ni kan visa dessa på sociala medier om ni vill. Beroende på fotograferingens omfattning uppskattas leveranstiden av urvalet bli inom 10 dagar.

De färdiga bilderna
Jag ser era bilder som ett konstverk. Tillsammans både skapar och bevarar vi era minnen som konst. Ni kan själva framkalla era bilder eller så gör jag det så att ni kan ha en fin fotovägg i ert hem. Det är en skön må-bra-känsla när man får se sina bilder hemma på väggen och påminnas om en speciell dag! Låt era bilder bli mer än en svajp i telefonen, de är värda att visas upp och att påminna er om den fantastiska bröllopsdagen tillsammans med släkt och vänner ♡

Hoppas vi ses!
Kram Babbi
Läs recensioner och se bröllopsbilder här

Fyll i formuläret, mejla, skriv på facebook eller instagram. All kontakt sköts digitalt.