Hur går en bröllops fotografering till?
 

Kontakta mig i formulär här nedan, via mail info@babbi.se eller  facebook.com/Babbi.se, beskriv vilka ni är, vart och när ni tänkt gifta er och vad ni är intresserad av att få fotograferat från er stora dag. Jag återkommer med priser och vad jag har att erbjuda.

När ni bestämt er för att anlita mig så bokar vi ett möte för att träffas och tar en kaffe för att lära känna varandra lite bättre. Vi skriver ett bröllopskontrakt som är anpassat efter er och ni får samtidigt titta på mitt samtycke (GDPR) vad som gäller för mina bilder. Samtycket skriver ni på efter fotograferingen.

Den stora dagen kommer och det är dags! Jag försöker alltid att känna av hur ni är som personer och anpassar mig efter det. Jag kommer att guida er och ni får gärna komma med egna förslag på hur ni vill stå. Rekvisita går utmärkt att ta med, tex en bänk, ballonger, rök, något drickbart, glas att skåla i osv.

Efter fotograferingen kommer ni få fyra redigerade digitala bilder inom de närmaste 48 timmarna. Med hänsyn till fotograferingens omfattning uppskattas leveranstiden för resterande bilder bli upp till 10 dagar och efter att slutbetalningen är gjord.

De färdiga bilderna levereras digitalt för egen framkallning och är ett urval som görs av mig av alla bilder som tas under fotograferingen.