Vem är då Babbi?

Jag har länge varit intresserad av foto & design (spenderade enormt mycket tid på att designa lunarstorm krypin och sedan bloggdesigner när det begav sig) så jag köpte min första systemkamera sommaren 2008, en Nikon D80.

Jag fick god hjälp av en trevlig och hjälpsam man i början som lärde mig grunderna, vilket jag alltid kommer att vara tacksam för.

Känslan när jag fick kameran i min hand var.. omtumlande. Jag hade aldrig hållit i eller sett en systemkamera på riktigt ens, (åh vad tung den var) fick inte igång den till att börja med. Förstod inte att det skulle vara ett minneskort i. Bra start där! Sedan dess är jag självlärd.

Jag fotograferar helst och mestadels i naturligt ljus, året om.
Det mesta jag ser med mina ögon tänker jag i bilder - hur jag skulle kunna fånga ögonblicket på bästa sätt, vilket objektiv och vilka inställningar jag skulle använt mig av, lite overkill ibland.

Jag blir lycklig av att göra någon glad med det jag skapar och jag lever fortfarande som i en dröm när någon säger att mina bilder är vackra ♡ Kärlek!
 
I’ve said it before but I truly mean it; I really, really want you to photograph me and my boys next time I’m home. I do not care what it will cost me! ❤️ /Anna


Lite mer om Babbi

Intressen: Min sambo, serier, fotografering, vejpa, skapa, EMP
Stil: Platåskor (buffalos!), klänning, benvärmare, svarta kläder
Bästa serie: Game of Thrones
Dricker: Kaffe med smak  - lr egentligen mjölk med kaffe
Är: Tänkare, åkrädd, snäll, envis, omtänksam, generös
Bästa: Förlovad med mitt livs kärlek ♥
Gillar inte: Djurhår, stark mat, flyga, svek, strul & mög
Bodymods: 7 piercing, 1 dermal achor, 6.8 dm tatuering
Vill fota: Alla i Game of Thrones + Kantorn uppfyllt! (här)

 
Du är kunnig, noggrann och ser saker som andras ögon inte ser. Du får den fotograferade att känna sig vacker, att se skönhet i sig själv. Du hittar personligheterna i dina motiv. Du är lättsam att vara med, du får en att längta efter att träffa dig igen. Du är vänlig, varmhjärtad och speciell, både utseendemässigt och i personlighet. Man kommer ihåg dig, man ser dig. Du ska bara fortsätta vara du, du är ditt varumärke.
Sjukt lättsam att ha å göra med. Skrattar mycket och otroligt snäll, men framförallt - en vansinnig talang :)
Lättsam, glad, positiv, vet hur du ger bra direktiv, lätt till skratt, pratsam, välkomnande <3
 Superfina bilder så nöjd ! Du är verkligen bäst !