Vem är då Babbi?

Jag har varit kreativ och intresserad av foto & design så länge jag kan minnas. Spenderade enormt mycket tid på att designa lunarstorm krypin och sedan bloggdesigner när det begav sig.

Min första systemkamera köptes sommaren 2008. Jag fick till en början god hjälp av en man som lärde mig grunderna, vilket jag alltid kommer att vara tacksam för! Nu över tio år senare är jag självlärd.

Jag fotograferar helst och nästan alltid i naturligt ljus utomhus, året om och mestadels människor. Förutom det gillar jag att fota fordon och konserter när tillfälle ges. Tycker också om att fota lastbilar samt att ligga i gräset på ett liggunderlag och fota blommor med makroobjektiv.

Att jag är hängiven, inkännande och introvert, tar stort uttryck i vad jag skapar. Jag sitter som oftast länge och spånar på en print eller redigerar en bild.  Alla diagnos printar till exempel, är noga genomtänkta och skapade med väldigt mycket känslor.

Förut såg jag min personlighet som en svaghet, jag har lärt mig genom åren att ändra mitt tänk och använder mig nu istället av detta som den styrka den är i mitt yrke.  Kärlek! ♡
 


Lite mer om Babbi

Intressen: Min sambo, serier, skapa, kläder, kaffa
Jobb: Fotograf, designer
Stil: Buffalos,, klänning, benvärmare, svarta kläder
Bästa serie: Game of Thrones
Dricker: Kaffe med smak  - lr egentligen mjölk med kaffe
Är: Hängiven, åkrädd, snäll, envis, omtänksam, generös
Bästa: Förlovad med mitt livs kärlek ♥
Gillar inte: Djurhår, stark mat, flyga, svek, strul & mög
Bodymods: 7 piercing, 1 dermal achor, 6.8 dm tatuering
Vill fota: Alla i
Game of Thrones + Kantorn uppfyllt! (här)

 
I’ve said it before but I truly mean it; I really, really want you to photograph me and my boys next time I’m home. I do not care what it will cost me! ❤️ /Anna
Du är kunnig, noggrann och ser saker som andras ögon inte ser. Du får den fotograferade att känna sig vacker, att se skönhet i sig själv. Du hittar personligheterna i dina motiv. Du är lättsam att vara med, du får en att längta efter att träffa dig igen. Du är vänlig, varmhjärtad och speciell, både utseendemässigt och i personlighet. Man kommer ihåg dig, man ser dig. Du ska bara fortsätta vara du, du är ditt varumärke.
Sjukt lättsam att ha å göra med. Skrattar mycket och otroligt snäll, men framförallt - en vansinnig talang :)
Lättsam, glad, positiv, vet hur du ger bra direktiv, lätt till skratt, pratsam, välkomnande <3
 Superfina bilder så nöjd ! Du är verkligen bäst !